Bitbybit geeft advies voor twee type problemen:

1. Verbetering huidig planningsproces.
Veel organisaties lopen tegen problemen aan in het planningsproces die structureel lijken te zijn. Weer is de planning niet op tijd af. Weer zijn er zijn er middelen dubbelgeboekt. Als u intern dergelijke organisatorische en/of operationele planningsproblemen niet opgelost krijgt, kunt u ook overwegen om ze door een consultant van ons op te laten lossen.

Onze consultant:

  • doorloopt uw huidige planningsproces,
  • legt de knooppunten bloot,
  • draagt concrete adviezen voor verandering aan.

Afhankelijk van uw situatie zal onze consultant aanbevelingen doen variërend van aanbevelingen voor verandering van kleine, niet voor de hand liggende planningsroutines tot een complete herinrichting van uw huidige planningssituatie. Onze adviezen vormen de basis van een hogere winstgevendheid van uw organisatie!

2. Nieuw planningsproces.
Uw markt is constant in beweging. Uw organisatie ook. Beide vormen van beweging vereisen dat uw planningsproces ook meebeweegt. Dit wilt u ook wel, maar u weet niet hoe. En welke mogelijkheden voor uw planningsproces er bestaan.

Bitbybit is een leidende organisatie op het gebied van planning. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen ontelbare planningssituaties en bij het automatiseren van planningsactiviteiten. Daarnaast bezitten we veel kennis over ICT-oplossingen. We kunnen u dus precies vertellen welke oplossingen in uw situatie van pas zullen komen. Dankzij onze ervaren consultant hoeft u deze veranderingen niet alleen te tackelen.

Daarnaast kunt u de daadwerkelijke overgang naar een nieuw planningsproces ook door ons laten begeleiden. Kijk daarvoor bij Planning Project Management.

Bitbybit Planningsconsultancy:

  • Vergroot uw winstgevendheid door een verbeterde planning.
  • Kom alles te weten over de planningsmogelijkheden voor uw organisatie.
  • Onze consultants lossen al uw planningsgerelateerde problemen op!

25 jaar expertise